top of page
isolatiechape leggen

JOACHIM INGHELBRECHT, EXPERT IN PUR-VLOERISOLATIE.

arrow-down.gif
arrow-down.gif

DE BESTE ISOLATIE VOOR ALLE VLOEREN

Pur, voluit geschreven polyurethaan, wordt dankzij de uitstekende isolatiewaarde al jaar en dag veelvuldig gebruikt in de bouwsector.

 

Misschien heeft u al eens gehoord van purschuim? Dat komt omdat pur in feite een hardschuim is die wij direct op het te isoleren oppervlak spuiten.

vloerisolatie
intro_home
vervolg
vloerisolatie

De lijst met voordelen van pur-vloerisolatie is eindeloos.

 

Hieronder sommen we alvast de belangrijkste voor u op.

PUR-VLOERISOLATIE: VOORDELEN

HOOGSTE ISOLATIEWAARDE

Met een gemiddelde lambdawaarde van 0,022 tot 0,028 w/mk (= watt/meters in graden Kelvin) heeft pur de allerhoogste isolatiewaarde verkrijgbaar op de markt.  

HECHT ZICH MAKKELIJK

Omdat pur-vloerisolatie schuim is dat opgespoten wordt, nestelt dit isolatiemateriaal zich moeiteloos tot in de kleinste gaatjes en hoekjes.

DUURZAAM ISOLATIEMATERIAAL

Zelfs na het verstrijken van de jaren verliest pur-spuitisolatie niet aan efficiëntie en blijft de isolatiewaarde bijgevolg gelijk.

WATERAFSTOTENDE WERKING

Pur is een ademend materiaal dat van nature geen water en vocht aantrekt. Daardoor maken schimmels en andere soorten bacteriën geen kans om zich te vestigen op uw vloer en wordt overtollig vocht altijd direct afgevoerd.

KORTE TERUGVERDIENTIJD

Hoewel u voor pur-vloerisolatie iets meer betaalt dan voor andere alternatieven heeft u deze investering in een vrij korte tijd terugverdiend door de uitstekende isolatiewaarde.

MILIEUVRIENDELIJK ISOLATIEMATERIAAL

Wanneer u kiest voor pur-vloerisolatie draagt u bij aan een groenere leefomgeving. Pur bevat namelijk geen stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN VLOEREN

Ook wanneer de ruimte beperkt is of wanneer uw ondergrond (zwaar) vervuild is, is isoleren met pur doeltreffend.

over

BENT U ZELF OP ZOEK NAAR EEN AANNEMER VOOR SPUITISOLATIE IN REGIO ICHTEGEM OF ELDERS IN WEST- OF OOST-VLAANDEREN? CONTACTEER JOACHIM INGHELBRECHT EN VRAAG DIRECT EEN GEHEEL
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

bottom of page